Prva stran » Publikacije

Izšla je prva popoletna številka Anarhistke

21 September 2011

V začetku septembra je izšla prva popoletna številka redne okrožnice Anarhistka, ki jo ustvarja in izdaja Federacija za anarhistično organiziranje oziroma njen projekt Založba Avtonomija. Gre za 25. redno številko.

V njej lahko preberete kratko analizo delavske stavke, ki je poleti ohromila Luko Koper, novice iz sveta družbenih bojev, pozdrav 18. obletnici Avtonomnega kulturnega centra Metelkova mesto v Ljubljani, recenzijo knjige Dreams of Freedom: A Ricardo Flores Magon reader in še kaj.

Anarhistko lahko – tako kot vedno – dobite v številnih avtonomnih kulturnih in socialnih prostorih po Sloveniji, pri vašem lokalnem distributerju anarhistične literature oziroma vaši lokalni anarhistični skupini ali na svoj dom, če jo naročite (za kontakt glej spodaj!).

Želite sodelovati pri projektu?

Publikacija Anarhistka je odprt projekt, pri katerem (zaenkrat) sodelujejo posamezniki in posameznice iz različnih anarhističnih skupin pri nas in tudi širše. Bodoči razvoj publikacije bo odvisen predvsem od naših potreb,  želja in ambicij. K razvoju projekta pa lahko s svojim angažmajem prispevate tudi vi!

Če bi želeli sodelovati pri pripravi vsebine, grafičnih dodatkov ali oblikovanju naslednjih številk, se javite na kontakt uredništva. Na isti kontakt pa se obrnite tudi v primeru, da ste pripravljeni pomagati z distribucijo in v svojih krajih/prostorih/med prijatelji razdeliti večje število kopij. Nove in dodatne ideje se seveda spodbuja!

Kontakt uredništva: a.infoshop[at]gmail.com