Prva stran » Kontakt

Kontakt

Splošni kontakt / General contact:

  • E-mail: info[at]a-federacija.org

International contact:

  • E-mail: inter[at]a-federacija.org

—————–

Pridružite se nam!

Federacija za anarhistično organiziranje je rastoča in odprta organizacija. Promoviramo samoorganiziranje, spodbujamo decentralizirano delovanje in podpiramo vzpostavljanje novih anarhističnih skupin.

“Organizirati se moramo na lokalnem nivoju, v skupno organizacijo povezati obstoječe skupine in spodbuditi samoorganizacijo v krajih, kjer take skupine še ne obstajajo.

Avtonomne lokalne skupine, ki proizvajajo lastno agendo in aktivnost v svojem okolju ter se z drugimi skupinami povezujejo v Federacijo, so dolgoročno ključen model za uspeh projekta.”

Iz poročila I. FAO Kongresa, ki je potekal julija 2009

Če vas zanima aktivno delovanje v anarhističnem gibanju, vas pozivamo, da se nam pridružite! Da bi izvedeli več o naši organizaciji, načinu delovanja in naših stališčih, preberite poročili iz prvega ter drugega Kongresa, temeljne dokumente organizacije in naš časopis. Vse dodatne informacije boste dobili, če nas kontaktirate!

Pridružite se lokalni anarhistični skupini ali ustanovite svojo!

Federaciji za anarhistično organiziranje se lahko pridružite kot član ali članica lokalne skupine, ki je del FAO; kot član ali članica nove lokalne skupine, ki zaprosi za članstvo v FAO; kot posameznik ali posameznica, če v vašem kraju ali regiji še ne obstaja lokalna anarhistična skupina in jo glede na okoliščine še ni mogoče vzpostaviti. Če v vašem kraju ali regiji že obstaja lokalna skupina, se obrnite na njih, sicer pa nas kontaktirajte preko splošnega kontakta.